sportmassage

massage

Stress Therapie Wakibremi en diabetes therapie

Magnetisch veld therapie

De negatieve ionen zullen het aandeel van calcium en natrium in het bloed verhogen, waardoor verzuring in het bloed afneemt en het een hoger alkalisch gehalte krijgt.

Hierdoor vermindert de viscositeit ( vloebaarheid verhoog ) van het bloed en de bloed- lipiden. maw.het bloed verdun zonder medizijnen of door negatieve ionnen.

Het helpt bij verschillende vasculaire ziekten zoals: arteriosclerose, coronaire hartziekte, myocardinfarct, en andere voorkomende ziekten bij ouderen.

Verder helpt het bij het reguleren van het autonome zenuwstelsel.


De autonome zenuw kan worden onderverdeeld in de sympatische Ė en de para-sympatische zenuw.

Bij fysiologische opwinding zullen in de parasympatische zenuw de bloedvaten uitzetten wat leidt tot een daling van de bloeddruk en het versnellen van de maag-peristaltiek. Wanneer de sympatische zenuw overbelast is, zal deze symptomen zoals stress, slapeloosheid, vermoeidheid en lumbargo veroorzaken.


1. Bloedverbetering

De negatieve hoge potentiaal zal de autonome zenuw normaliseren wat een opmerkelijk positief effect heeft op de menopauze, op hart-en vaatziekten en op gastro-intestinale problemen.

a. tegoeden PH-waarde

b. bloedzuivering

c. cel-activering

d. stabilisering autonome zenuwstelsel

e. levering van statische energie die nodig is voor het menselijk lichaam


2. Warmte-therapie

a. stimuleert acupressuurpunten via infrarood

b. deblokkeert de slagader en bevordert de bloedcirculatie Ė en gaat bloedstasis tegen


3. Optische modus therapie

a. door de massage worden de bloedcellen gestimuleerd waardoor er een stijging van de lichaamstemperatuur optreedt van 1- 2 graden

b. een half uur optische modus therapie staat ongeveer gelijk aan het doen van 3 uur outdoor bewegingsoefening


4. Negatieve elektronen therapie

Wanneer het gehele lichaam stroom ontvangt dan wordt het magnetische veld van het lichaam gestabiliseerd en genormaliseerd.
instantie ontkennend hoog potentieel elektrostatisch veld zal genereren negatieve ionen werken in het menselijk lichaam.

verbeteren van de vitaliteit van cellen zuiveren het bloed en de toon van het autonome zenuw.
30 minuten optische therapie is gelijk aan outdoor aŽrobe oefening voor drie uur.

Het hele lichaam onder de stroom en het wordt magnetische veld gestabiliseerd zoals dat hoort.


Het resultaat diabetis therapie na 1 maanden , de zwarte kleur verdwijn geleidelijk .


moxa

Moxa therapie en acupunctuur therapie.

Een belangrijk aspect van acupunctuurbehandeling is behandeling met moxa. De geur van moxa is het handelsmerk van vrijwel iedere acupunctuurpraktijk. Hij lijkt een beetje op 'weed-' of 'hasj-geur', maar is minder bedwelmend. Moxa is een gedroogd kruid. Het geeft bij verbranding een doordringende warmte. Daardoor kunnen punten worden gestimuleerd.

we combineren ook met cupping, vacuum en ultraviolet licht

      acupunctuur behandeld door acupuncturis mvr. Lisi


Af en toe combinatie met Bio positieve Ion therapie is een volstrekt pijnloze therapievorm, waarbij de cliŽnt wordt aangesloten op medische apparatuur en er een behandeling plaatsvindt op basis van bepaalde frequenties positieve stroom energie.

af en toe combinatie met Laser acupunture therapie.


 

orthopedisch massage therapie


scoliose behandelingen

Bij marfan is de scoliose/ kyfose niet aangeboren maar ontwikkeld zich, hierdoor kunnen de longen minder ontwikkelen en zijn er longfunctiestoornissen mogelijk. Bij niet idiopatische scoliose ligt de oorzaak bij bijvoorbeeld aangeboren wervelafwijkingen, neuro musculaire aandoeningen (bijv. reuma), aangeboren misvormingen en bindweefselaandoeningen.

Deze zijn vaak tot in de puberteit negatief, dus vanaf 4e jaar op controleren en bij scoliose onderzoek blijvend noodzakelijk
de techniek is draaien tegen overgetelde richting , zodat de Thora column weer recht groeit.   Laser acupunctuur therapieLaser acupunctuur therapie